Dorota Stenka

Lic. Kosmetolog &

Kroppsterapeut  • Cert/Dipl Massageterapeut

 

 

 

 

     Mitt intresse för hälsa, mat och välbefinnande fanns med redan när jag valde min första högskoleutbildning i Polen med inritning mot livsmedel(150hp) och senare andra specialisering som kosmetolog (221 ECTS). Utbildningen till kosmetolog omfattade bl.a. följande kurser:
- anatomi(10hp), fysiologi(10hp), dermatologi(10hp), allergologi(8hp),sjukgymnastik(5hp), biokemi(5hp), mikrobiologi(10hp), dietetik(8hp), farmakologi-grundkurs(5hp), medicinsk hudvård(29hp), psykologi(4hp) etc.

Efter min ankomst till Sverige har jag kompletterat och vidare utbildat mig på olika kurser. Nu efter många år som mek.konstruktör är jag tillbaka i hälsobranschen. 

Jag går kontinuerligt på kurser för att hålla kunskapen på topp. 2009 har jag gått en utbildning till massageterapeut hos Hälsoteket Medicinska Utbildningar i Malmö.

Jag arbetar holistiskt, där man ser till hela människa.Jag ger dig förslag på behandling utifrån dig och din hälsa. Jag utför: massage, muskeltöjning, neuromuskulära tekniker, lägger upp individuella program för träning, stretching och ger kostråd etc. Du bestämmer vad du önskar och utifrån det arbetar vi fram till det som känns bra för dig.

Har patient- och ansvarsförsäkringar och följer branschens etiska regler. 

 Innehar F-skattsedel  

     

      

 Medlem i: 

 

 

 

 

 

 

Copyright ® 2011 Biomedora.se